Privaatsuspoliitika

Sellel veebisaidil on meie peamine prioriteet külastajate privaatsus. See privaatsuspoliitika dokument sisaldab teavet, mida veebisait kogub ja salvestab, ning seda, kuidas me seda kasutame.

Kui teil on lisaküsimusi või kui soovite lisateavet meie privaatsuseeskirjade kohta, võtke meiega ühendust.

Käesolev privaatsuspoliitika kehtib ainult meie tegevuste kohta veebis ja kehtib meie veebisaidi külastajatele seoses teabe kohta, mida nad veebisaidil jagasid ja / või kogusid. Need eeskirjad ei kehti teabe kohta, mida on kogutud võrguühenduseta või muude kanalite kaudu kui see veebisait.

Nõusolek

Kasutades meie veebilehte, nõustute käesolevaga meie privaatsuspoliitikaga ja nõustute selle tingimustega.

Informatsioon, mida kogume

Isikuandmed, mida teil palutakse esitada, ja põhjused, miks teil neid palutakse esitada, tehakse teile selgeks kohas, kus me palume teil esitada oma isiklikud andmed.

Kui võtate meiega otse ühendust, võime saada teie kohta lisateavet, näiteks teie nime, e-posti aadressi, telefoninumbrit, sõnumi sisu ja / või manuseid, mille võite meile saata, ja mis tahes muud teavet, mille võite edastada.

Kontole registreerimisel võime küsida teie kontaktteavet, sealhulgas selliseid andmeid nagu nimi, ettevõtte nimi, aadress, e-posti aadress ja telefoninumber.

Kuidas me teie teavet kasutame?

Kogutud teavet kasutame mitmel viisil, sealhulgas:

  • Pakkuda, hallata ja hooldada meie veebikohta
  • Täiustage, isikupärastage ja laiendage oma veebisisu
  • Saate aru ja analüüsige, kuidas te meie veebiklubi kasutate
  • Uute toodete, teenuste, funktsioonide ja funktsioonide arendamine
  • Suhtlege teiega kas otse või ühe meie partneri kaudu, sealhulgas klienditeeninduse huvides, et pakkuda teile värskendusi ja muud veebisaidiga seotud teavet ning turundus- ja reklaamieesmärkidel
  • Saadame teile meilisõnumeid
  • Pettuste otsimine ja ärahoidmine

Logifailid

See veebisait järgib logifailide kasutamise tavapärast protseduuri. Need failid registreerivad külastajaid, kui nad külastavad veebisaite. Kõik hostimisettevõtted teevad seda ja osa hostimisteenuste analüüsist. Logifailide kogutud teave sisaldab Interneti-protokolli (IP) aadresse, brauseri tüüpi, Interneti-teenuse pakkujat (ISP), kuupäeva- ja ajatemplit, viite- / väljumislehti ja võib-olla ka klikkide arvu. Need ei ole seotud ühegi isiklikult tuvastatava teabega. Teabe eesmärk on trendide analüüsimine, saidi haldamine, kasutajate liikumise jälgimine veebisaidil ja demograafilise teabe kogumine.

Küpsised ja veebimajakad

Nagu iga teine ​​veebisait, kasutab ka see veebisait küpsiseid. Neid küpsiseid kasutatakse teabe, sealhulgas külastajate eelistuste, ja veebisaidi lehtede salvestamiseks, millele külastaja juurde pääses või mida külastas. Teavet kasutatakse kasutajate kogemuste optimeerimiseks, kohandades meie veebilehe sisu külastajate brauseritüübi ja / või muu teabe põhjal.

Google DoubleClicki DART-küpsis

Google on meie veebisaidil üks kolmanda osapoole müüja. Samuti kasutab see küpsiseid, mida tuntakse DART-küpsistena, et pakkuda meie veebisaitide külastajatele reklaame, mis põhinevad nende külastusel www.website.com ja muudel veebisaitidel. Külalised võivad siiski keelduda DART-küpsiste kasutamise keelamisest, külastades Google'i reklaami- ja sisuvõrgu privaatsuspoliitikat järgmisel aadressil - https://policies.google.com/technologies/ads

Reklaamipartnerite privaatsuseeskirjad

Veebisaidi kõigi reklaamipartnerite privaatsuseeskirjade leidmiseks võite lugeda seda loendit.

Kolmandate osapoolte reklaamiserverid või reklaamivõrgustikud kasutavad selliseid tehnoloogiaid nagu küpsised, JavaScripti või veebimajakad, mida kasutatakse nende vastavatel reklaamidel ja veebisaidil kuvatavatel linkidel, mis saadetakse otse kasutajate brauserisse. Nad saavad teie IP-aadressi automaatselt, kui see juhtub. Neid tehnoloogiaid kasutatakse nende reklaamikampaaniate tõhususe mõõtmiseks ja / või külastatud veebisaitidel kuvatava reklaamsisu isikupärastamiseks.

Pange tähele, et sellel veebisaidil puudub juurdepääs nendele küpsistele, mida kolmandad osapooled reklaamijad kasutavad, ega kontrolli nende üle.

Kolmanda osapoole Privacy poliitika

Selle veebisaidi privaatsuseeskirjad ei kehti teiste reklaamijate ega veebisaitide kohta. Seega soovitame teil üksikasjalikuma teabe saamiseks tutvuda nende kolmandate osapoolte reklaamiserverite vastavate privaatsuseeskirjadega. See võib sisaldada nende tavasid ja juhiseid, kuidas teatud võimalustest loobuda.

Võite küpsised keelata oma brauseri üksikute valikute kaudu. Täpsema teabe saamiseks konkreetsete veebibrauseritega küpsiste haldamise kohta leiate selle brauserite vastavatelt veebisaitidelt.

CCPA privaatsusõigused (ärge müüge minu isiklikku teavet)

CCPA kohaselt on California tarbijatel muu hulgas õigus:

Taotlege, et ettevõte, kes kogub tarbija isikuandmeid, avalikustaks kategooriad ja konkreetsed isikuandmed, mida ettevõte on tarbijate kohta kogunud.

Taotlege, et ettevõte kustutaks kõik isiku kogutud andmed tarbija kohta.

Taotlege, et ettevõte, kes müüb tarbija isikuandmeid, ei müüks tema isikuandmeid.

Kui esitate taotluse, on meil teile üks kuu aega vastata. Kui soovite mõnda neist õigustest kasutada, võtke meiega ühendust.

GDPR andmekaitseõigused

Soovime olla kindel, et oleksite kõigist oma andmekaitseõigustest täiesti teadlikud. Igal kasutajal on õigus järgmistele tingimustele:

Juurdepääsuõigus - teil on õigus nõuda oma isikuandmete koopiaid. Võime selle teenuse eest võtta väikest tasu.

Õigus parandusele - teil on õigus nõuda, et parandaksime teie arvates ebatäpse teabe. Samuti on teil õigus nõuda, et täiendaksime teavet, mis on teie arvates puudulik.

Kustutamisõigus - teil on teatud tingimustel õigus taotleda, et me kustutaksime teie isikuandmed.

Töötlemise piiramise õigus - teil on õigus nõuda, et me piiraksime teie isikuandmete töötlemist teatud tingimustel.

Õigus töötlemisele vastuväiteid esitada - teil on teatud tingimustel õigus vaidlustada meie isikuandmete töötlemine.

Õigus andmete teisaldatavusele - teil on õigus nõuda, et me edastaksime kogutud andmed teatud tingimustel teisele organisatsioonile või otse teile.

Kui esitate taotluse, on meil teile üks kuu aega vastata. Kui soovite mõnda neist õigustest kasutada, võtke meiega ühendust.

Laste teave

Teine osa meie prioriteedist on laste kaitsmine interneti kasutamise ajal. Me julgustame vanemaid ja hooldajaid jälgima, osalema ja / või jälgima ja juhendama oma online-tegevust.

See veebileht ei kogu teadlikult alla 13-aastastelt isikutelt isikut tuvastavat teavet. Kui arvate, et teie laps esitas sellist teavet meie veebisaidil, soovitame tungivalt kohe meiega ühendust võtta ja teeme kõik endast oleneva, et viivitamata eemaldage selline teave meie dokumentidest.